vrijdag 13 december 2013

M Line matrassen

Nieuwe collectie M Line matrassen

Gisteren, 12 december 2013, zijn door M Line de nieuwste generatie matrassen gepresenteerd: De M Line Slowmotion VII en de Slowmotion VIII (7 & 8) worden als Premium Collectie alleen bij de beste slaapspeciaalzaken ondergebracht.



Slowmotion VII en de Slowmotion VIII

In de Slowmotion VII en de Slowmotion VIII matrassen worden de allernieuwste technieken op het gebied van slapen gecombineerd: Zo zorgt de traagschuim toplaag voor een optimale ondersteuning van het lichaam terwijl de schuimballen in de zogenoemde 'Dynamic Support' laag de mobiliteit op het matras waarborgen. Wat best wel uniek is voor een traagschuim matras, aangezien traagschuim matrassen niet echt bekend staan om de goede mobiliteit op het matras.

Doordat er ook slim gebruik gemaakt wordt van een cilindrische uitsparing in het matras waar de schuimballen in verwerkt zitten en de zeer open-cellige Air Release tussenlaag, is de ventilatie en vochtafvoer van deze M Line matrassen geoptimaliseerd. De zonering van het matras komt tot uiting in de pocketvering onderlaag, waarbij de 7 zones van de Adapt Cover zorgen voor een totale aanname van de contouren van het lichaam.

Prijzen van de Slowmotion VII en de Slowmotion VIII matrassen

De Slowmotion VII en VIII zijn onderbebracht in de Premium Collection van M Line en beginnen bij een prijs van 1599 euro. Tijdens de introductieweken krijgt u wel een introductiekorting van 20% bij aanschaf op een matras.

De M Line Premium Collection is vanaf 12 december bij de betere slaapspeciaalzaak verkrijgbaar en bij onder andere Matras Factory uit Heerenveen online te bestellen:  https://www.matrasfactory.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten